۰۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۴
کد خبر: ۸۰۰۷۷
نظرسنجی از مردم آمریکا:

شرکت‌های هوش مصنوعی به اندازه کافی برای جلوگیری از فاجعه تلاش نمی‌کنند

شرکت‌های هوش مصنوعی به اندازه کافی برای جلوگیری از فاجعه تلاش نمی‌کنند
از هر چهار آمریکایی، سه نفر می‌گویند شرکت‌های هوش مصنوعی به اندازه کافی برای جلوگیری از فاجعه تلاش نمی‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از سرویس ترجمه شفقنا، بر اساس یک نظرسنجی جدید از سوی «رویترز/ایپسوس»، سه چهارم آمریکایی‌ها (حدود ۷۳ درصد) نگران آن هستند که شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی اقدامات کافی برای جلوگیری از آسیب‌های جدی این فناوری به جامعه انجام نداده‌اند؛ این در حالی است که نگرانی‌ها درباره پیامد‌های احتمالی این فناوری رو به افزایش است.

این نظرسنجی نشان داد که ۳۹ درصد از شرکت‌کنندگان معتقدند هوش مصنوعی تأثیری منفی بر جامعه دارد؛ رقمی که نسبت به ۳۶ درصدِ ماه گذشته افزایش یافته و بالاترین میزان ثبت‌شده از زمان آغاز طرح این پرسش توسط رویترز/ایپسوس در ماه مارس محسوب می‌شود. تنها ۱۱ درصد این فناوری جدید را پدیده‌ای مثبت ارزیابی کردند و سایر افراد یا نظری نداشتند و یا به این پرسش پاسخی ندادند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که بسیاری از آمریکایی‌ها به توانایی شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی برای خودتنظیمی اعتماد ندارند و اکثر پاسخ‌دهندگان معتقدند که مقامات فدرال باید نقش مهمی در تعیین استاندارد‌های ایمنی ایفا کنند.. شخص ترامپ حامی توسعه سریع این فناوری است و مجلس نمایندگان نیز که تحت کنترل جمهوری‌خواهان قرار دارد، تا ماه نوامبر در تعطیلات به سر می‌برد؛ از این رو، احتمال اقدام فوری بسیار اندک است.

این فناوری در حال دگرگون کردن شیوه کار برنامه‌نویسان رایانه است، اما هنوز مشخص نیست که چه میزان اختلال در بازار‌های کار ایجاد خواهد کرد. به نظر می‌رسد این فناوری خطرات قابل‌توجهی برای امنیت سایبری به همراه دارد؛ چنان‌که شرکت OpenAI در تابستان فاش کرد که عامل‌های هوش مصنوعی‌اش از یک محیط آزمایشیِ کنترل‌شده خارج شده و بدون اطلاع اولیه هیچ‌یک از دو شرکت، به سیستم‌های شرکت دیگری نفوذ کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر
captcha